Hirdetés

gyermekrajz.lap.hu / Gyerekeknek-rajzoljunk

Gyerekeknek-rajzoljunk

Meseillusztrációk

club penguin rajz óra

Kifestők

Teljesen saját készítésű kifestők, színező lapok óvódásoknak és bölcsiseknek. A Kerek Mese kifestői otthon nyomtatva sem lesznek elmosódottak, mert nyomdai méretben készülnek. Az oldalon a friss kifestőket a látogatók kérései, visszajelzései alapján helyezzük el, ha szeretnél egy sünis kifestőt, írhatsz nekünk és pár napon belül le is töltheted.

KIFESTŐK gyüjteménye - már több mint 3000 db- sok-sok kategóriában.Ingyenesen letölthető KIFESTŐK és SZINEZŐK mindenkinek. Ariel, hupikék,dinó,lovak, kutyák,cicák, ingyen nyomtatható kifestők portálja, minden gyermeknek és felnőttnek. Online játékok, Disney háttérképek, mese pps-ek, állatos pps-ek, kvizjátékok, mese videók,diafilmek.Valamint találsz még labirintusokat,és egyéb foglalkoztatókat.

Vannak olyan gyerekek, akik nem rajonganak kifejezetten a rajzolásért, de az utcán még ők is elég szívesen veszik kezükbe a krétát és rajzolgatnak. Nemcsak arra jó a kréta, hogy képeket rajzoljanak vele a kicsik! A fiúk különösen élvezni fogják, ha meg is mozgatjuk őket! Néhány ötlet rajzos játékokhoz!

Minták gyerekeknek

Kifesto.eu - Flash kifestők

Ingyen kifestő játékok

Csak kattints és játssz!

Nyomtatható kifestő és színező képek gyerekeknek

Ingyenes online rajzoló programok gyerekeknek

Gyerek színezős minták és szimbólumok

Nagyi egyszerű vonalakkal bármit lerajzol kisunokájának.

Meghatározás:

Ez az oldal gyerekrajzokkal foglalkozik. Ez az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezve bemutassa, a hellyel foglalkozó, legjobb weboldalakat. Kellemes böngészést kívánok!

Ez az oldal gyerekrajzokkal foglalkozik. Ez az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezve bemutassa, a hellyel foglalkozó, legjobb weboldalakat. Kellemes böngészést kívánok!

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Gyerekeknek-rajzoljunk
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés